Oanvända i kartong köpta för några år sedan, men pga köp av båt med elriggar blev dom över.

pris 10 000:- för bägge prutat o klart....vid intresse ring dagtid 0703905017 kvällstid 0533/20116

kollade på tv4 text ,65 miljoner skall satsas på gullspångslaxen pengarna skall delvis satsas i älven som lekgrus , kanonbra men blir det några kronor över till frisk smollt i vänern .

hoppas det annars har vi svåra år framför oss, var på mötet i mellerud mycket intresant fakta upplägg om laxens framtid, ser mycket mörkt ut en tid framöver,hoppas det blir någon lösning snabbt på problemen.

fiske jajamen , karlshamn bokad stuga,kinnekulle litet frågetecken får se när det närmar sig drar bra nu i våsolen.

sketfeske...............

Av mikael - 23 december 2011 20:08

Av mikael - 20 november 2011 20:11

Nu har jag varit i Grums på Vinterträffen med HG och fick 3 fiskar 2 st öring och 1st lax det räckte till segern.

Detta var den sista tävlingen för säsongen och vi har haft en fantastisk säsong i år med både EM och SM och andra placeringar, Tack för en välordnad tävling. Sketfeske....

Vinnare Grums Vinterträff

HG med 8790gr Öring största fisken på tävlingen.

KM

Av mikael - 6 november 2011 19:20

Var ut på ett Klubbmästerskap på lördagen, det blev 2 laxar och 3 gröna. laxarna vägde 4,2 och 5,6 kg det räckte till en 2.a plats totalt, vinnare blev Team V-bro i år igen Grattis grabbar!

H-G med fin Tösselax 5,6 kg

Av mikael - 28 oktober 2011 20:22

Ännu än tävling till ända. Det gick bra även denna gången. Fredagen startade med tom påse, men lördagen en öring på 6,2 kg. Söndagen ännu bättre 3 lax 7,6kg 7,8kg ,3,8kg det räckte till en 3:e pallplats. Ett stort grattis till Team Marre/Ajax som vann träffen. Sket feske på er!

3.e plats

På väg till start

Team Olsson 2:a plats                      Team Marre/Ajax vinnare         Team Galten/HG 3:e plats

NM

Av mikael - 18 oktober 2011 21:24

Nu är höstens första tävling avklarad. Och det kom upp en del Laxar 4 st, från 3,5 kg - 7 kg. det räckte till en 5 plats. ett stort Grattis till vinnaren Team Wikström.